OM OSS

Majas Sportbar

Välkommen till Majas Sportbar, en ny restaurang upplevelse i Lindesberg.

Nu står äntligen Lindesbergs första sportbar redo att öppnas i nyrenoverade ljusa och fräscha lokaler.

Du erbjuds en riktig sportbar med fullständigt sportutbud på tv:n, där du följer just ditt favoritlag i  Ishockey, Fotboll, F1 m.m.

 
Lokala råvaror präglar menyn

På vår meny hittar du mat tillagad på noga utvalda råvaror från lokala leverantörer.Vi serverar bara sådant som vi själva skulle uppskatta att få på tallriken. Det betyder att du kan räkna med att just din mat är tillagad från grunden med passion och omsorg samt att det ska vara en njutning för både mun och öga.

 

Majas Sportbar erbjuder också ett gediget utbud av dryck, där öl, whisky och vin står i centrum. Ta din favorit eller prova någon av våra nyheter, då vi alltid uppgraderar sortimentet efter vad som händer på marknaden. Vi har garanterat något som tilltalar dig.

 

 

 

Inte bara sport…

Hos oss på Majas Sportbar har vi även lokaler att boka, som är perfekta för t ex. kick offen, företags/lagfesten, eller bara att konferera i.

 

Eller varför inte avsluta kvällen inne på Lasse Maja Bar & Kök som ligger i samma fastighet där det erbjuds hög stämning och bra livemusik långt in på småtimmarna…       

 

 

Tveka inte att höra av er

Kontakta oss gärna om du har några frågor kring vårt utbud så skräddarsyr vi något som passar just för er

Ring oss på 0581-23 20 00 eller skicka ett mail till info@majassportbar.se.  Eller så besöker du oss och ställer dina frågor till oss direkt på plats. Du hittar oss på Smedjegatan 8, i centrala Lindesberg.

 
 
Varmt Välkomna!